Apua kansainvälistymiseen

Liiketoiminnan vieminen kansainväliselle tasolle on yritykselle iso ja merkittävä askel. Hyvä eteneminen voi olla vakiinnuttaa asema ensin kotimarkkinoilla, ja kasvattaa toimintaa sen jälkeen vientimarkkinoilla. Kansainvälinen liiketoiminta edellyttää yritykseltä vahvaa tahtotilaa, selkeää strategiaa ja asiakasymmärrystä.

Yrityksille on tarjolla monipuolista apua ja verkostoja kansainvälisen liiketoiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen. Käytettävissäsi on koko Team Finland -verkoston palvelut, ohjaamme sinut oikean palvelun pariin. Kansainvälistymisponnisteluissa voit myös hyödyntää alueen KV-opiskelijoita.

Mari Möttönen-ELY

Minä autan sinut alkuun!

Mari Möttönen

Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori. Yrityksen kansainvälistymisneuvonta, kansainvälistymisen rahoitus, Team Finland -palvelut, kv-osaajan rekrytointi

029 502 3570

Onko sinulla uusi tuote tai palvelu, jolla on kansainvälistä kasvupotentiaalia ja jota haluaisit kehittää eteenpäin? Tarvitsetko apua viennin aloittamisessa tai kehittämisessä? Business Finlandin Expert Searchin avulla löydät yrityksellesi sopivan konsultin.

Tarvitsetko apua oikean kansainvälistymiskonsultin valitsemiseen? Business Finlandin konsultin valintaoppaasta löydät vinkkejä sopivan konsultin valintaan. 

Jos et itse pääse maailmalle, anna maailman tulla luoksesi. Maksuttomassa Team Finland Market Opportunities -verkkopalvelussa löydät tietoja myyntiliideistä, liiketoimintamahdollisuuksista, tulevaisuuden kehityssuunnista sekä eri maita käsitteleviä katsauksia.

Kansainvälinen rekrytointi

EURES (European Employment Services) on kattava eurooppalainen yhteistyöverkosto ja laadukas julkinen palvelu, jonka avulla työnantajat ja työntekijät kohtaavat helpommin koko Euroopan alueella.

Rekrytoinnissa auttavat koulutetut ja eurooppalaiseen työnvälitykseen erikoistuneet EURES-asiantuntijat kaikissa EU- ja ETA-maissa. Ainutlaatuisen kattavaan verkostoon kuuluu noin 1000 asiantuntijaa. EURES välittää vuosittain 50 000 työntekijää maasta toiseen.

Teemu Ahtonen-TE

Minä autan sinut alkuun!

Teemu Ahtonen

Asiantuntija, yrityspalvelut ja EURES-palvelut. Kansainvälinen rekrytointi

029 504 3105