Apua kansainvälistymiseen

Liiketoiminnan vieminen kansainväliselle tasolle on yritykselle iso ja merkittävä askel. Hyvä eteneminen voi olla vakiinnuttaa asema ensin kotimarkkinoilla, ja kasvattaa toimintaa sen jälkeen vientimarkkinoilla. Kansainvälinen liiketoiminta edellyttää yritykseltä vahvaa tahtotilaa, selkeää strategiaa ja asiakasymmärrystä.

Yrityksille on tarjolla monipuolista apua ja verkostoja kansainvälisen liiketoiminnan suunnitteluun, toteuttamiseen ja kehittämiseen.

ELY-keskuksen Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori antaa yrityksille kansainvälistymisneuvontaa sekä kansainvälistymisen rahoitusneuvontaa. Koordinaattori arvioi yrityksen kasvun ja kehittämisen suunnitelmia ja tavoitteita sekä resursseja ja peilaa yrityksen suunnitelmia, liiketoimintaa ja tavoitteita Team Finland-toimijoiden palvelutarjoomaan ja rahoitusmahdollisuuksiin. Koordinaattorilta yritys saa ulkopuolisen näkökulman ja sparrauksen kasvun ja kansainvälistymisen toimenpiteisiin sekä ohjauksen yrityksen parhaiten sopivien palveluiden ja rahoituksen äärelle koko Team Finland -verkostossa.

Mari Möttönen-ELY

Minä autan sinut alkuun!

Mari Möttönen

Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori. Yrityksen kansainvälistymisneuvonta, kansainvälistymisen rahoitus, Team Finland -palvelut, kv-osaajan rekrytointi

029 502 3570

Jos et itse pääse maailmalle, anna maailman tulla luoksesi. Maksuttomassa Team Finland Market Opportunities -verkkopalvelussa löydät tietoja myyntiliideistä, liiketoimintamahdollisuuksista, tulevaisuuden kehityssuunnista sekä eri maita käsitteleviä katsauksia.