Hyödynnä opiskelijoita yrityksesi tukena!

Ammattikorkeakouluopintoihin kuuluu yrityksissä tai työyhteisöissä tehtävä viiden kuukauden mittainen harjoittelu ja työelämälähtöisiä projekteja. Lisäksi opiskelijat tekevät opinnäytetyön yritysten tai työyhteisöjen toimeksiantona. 

Kajaanin ammattikorkeakoulun urapalvelut tukee opiskelijoiden ja työelämän kohtaamismahdollisuuksia mm. tarjoamalla julkaisualustan opiskelijoille suunnatuille työpaikkailmoituksille sekä järjestämällä rekrytointitapahtumia ja muuta yhteistyötä työelämän kanssa.

Lue lisää:
kamk.fi/rekrytoi-opiskelija

Haluatko rekrytoida opiskelijan?

Kajaanin ammattikorkeakoulu käyttää Tiitus palvelua opiskelijoille sopivien työ-, harjoittelu-, opinnäytetyö- ja projektimahdollisuuksien julkaisemiseen. Luo yritysprofiili Tiitukseen ja julkaise ilmoituksia KAMK kaura toimialueella, niin tavoitat KAMKin tekniikan, liiketalouden, matkailu, sosiaali- ja terveys sekä liikunta -alan opiskelijoita harjoittelijoiksi, projekti- ja opinnäytetyön tekijöiksi sekä työvoimaksi.

Noin 10% KAMKin opiskelijoista opiskelee kansainvälistä tutkintoa. Ulkomaalainen opiskelija voi tuoda yritykselle uudenlaista näkökulmaa ja kansainvälistä osaamista. Kun tavoittelet KAMKin kansainvälisiä osaajia, niin julkaisethan ilmoituksesi Tiituksessa myös englanniksi!

Luo yritysprofiili Tiitukseen

Tapaa opiskelijoita Visit KAMKissa!

Kajaanin ammattikorkeakoulu järjestää vuosittain Visit KAMK tapahtuman ura ja rekry -messuineen. Messut on loistava tapa kohdata KAMKin opiskelijoita ja esitellä yrityksesi toimintaa.

Lue lisää tapahtumasta: kamk.fi/visitkamk

Kysy lisää!

Kajaanin ammattikorkeakoulun urapalvelut
kaura@kamk.fi

Minä autan sinut alkuun!

Henna Huusko

Opintoasiainpäällikkö. Urapalvelut ja alumnitoiminta. Opiskelijarekrytointi ja työelämäyhteistyö.

+ 358 40 352 9091