Työnantaja – löydä tekijä!

Ammattikorkeakouluopintoihin kuuluu yrityksissä tai työyhteisöissä tehtävä viiden kuukauden harjoittelu ja työelämälähtöisiä projekteja. Opinnäytetyön opiskelijat tekevät yritysten tai työyhteisöjen toimeksiantoina.

KAMK kaura urapalvelun kautta rekrytoit uusia osaajia tarjoamalla työ- ja harjoittelupaikkoja sekä opinnäytetyö- ja projektiaiheita. Tavoitat palvelun avulla tehokkaasti korkeakouluopiskelijoita ja valmistuneita tekniikan, liiketalouden, matkailu, sosiaali- ja terveys sekä liikunta -alan osaajien joukosta. Yritys voi myös etsiä palvelusta uusia osaajia ilman ilmoituksen julkaisemista haavi -toiminnon avulla. HUOM! Kun tavoittelet KAMKin kansainvälisiä osaajia, niin julkaisethan ilmoituksesi myös englanniksi.

Palvelu on työnantajalle maksuton!

https://www.kamk.fi/fi/Palvelut-tyoelamalle/Rekrytoi-opiskelija

Kysy lisää!

Henna Huusko, Opintoasiainsuunnittelija

040 352 9091

henna.huusko@kamk.fi

Työnantaja, etsitkö työvoimaa?

Etsitkö työntekijöitä tai haluat tarjota opiskelijalle koulutussopimus- tai oppisopimuspaikkaa?

KAORekryn avulla tavoitat Kainuun ammattiopiston opiskelijat ja ammattiin valmistuneet. Työnantajat voivat rekisteröityä palveluun ilmaiseksi, verkostoitua ja aloittaa yhteistyön KAOn kanssa. Kun olemme hyväksyneet verkostoitumispyynnön, työnantaja pääsee julkaisemaan kohdennettuja työpaikkailmoituksia KAOn opiskelijoille. KAORekryn käyttö on yrityksille maksutonta.

https://www.kao.fi/tyoelama-ja-yrityspalvelut/kaorekry/

Kysy lisää!

Loukusa Ville, työelämäkoordinaattori

044 497 5026

ville.loukusa@kao.fi

Rekrytoi opiskelijat ilmaiseksi yhdestä kanavasta

Kajaanin ammattikorkeakoulu ja Kainuun ammattiopisto käyttävät Tiitusta! Työnantajana tavoitat siis yhdellä yritysprofiililla toisen asteen sekä korkeakouluasteen opiskelijat.

Tiitus Rekrytoi opiskelija