Piristä myyntiäsi julkisilla hankinnoilla

Kainuun hankintaneuvontapalvelu

Julkinen toimija yrityksesi asiakkaaksi
Piristä liikevaihtoasi julkisen sektorin asiakkuudella! Julkinen asiakkuus voi nostaa yrityksesi arvoa esimerkiksi omistajanvaihdostilanteessa. Kaupunki, kunta, valtio on usein pitkäaikainen ja luotettava kumppani. Ota tarjouksen laatiminen haltuun!

Hankintaneuvontapalvelu on Kajaanin kaupungin, Kainuun alueen muiden kuntien sekä Kainuun Yrittäjien yhteisesti tarjoama maksuton palvelu kaikille alueen yrityksille, yrittäjille ja yhdistyksille, jotka tarvitsevat apua tarjouksen tekemiseen liittyen.

Kainuun hankintaneuvontapalvelu on osa Suomen Yrittäjien hankintaneuvontapalvelun verkostoa.

Kyösti Kauppinen-Kajaani

Minä autan sinut alkuun!

Kyösti Kauppinen

Hankinta-asiamies. Hankintojen haku ja hakuvahdit, dynaamiset hankinnat, pienhankinnat, tarjouspyynnön sisältö, tarjouspyyntö- ja tarjousprosessit.

044 270 4739

Hankinnat Kainuussa haltuun -hanke (HAKA)

Hankkeessa edistetään kainuulaisten mikro- ja pk-yritysten valmiutta ja osaamista julkisten hankintojen tarjoajana. Näin yritykset pystyvät nostamaan tuotteiden ja palveluiden laatua ja volyymia. Samalla vahvistetaan paikallisen elinkeinoelämän kilpailukykyä, elinvoimaa ja yrittäjyyttä.

Hankkeessa aktivoidaan ja annetaan valmiuksia yrityksille ja julkisorganisaatioille kehittää pitkäjänteisesti hankintaosaamista jarjestämällä keskustelutilaisuuksia, webinaareja ja työpajoja. 

Hankkeessa tehdään myös kumppanitarjotin BusinessKainuu-sivustolle, jonne yritykset tai yritysryhmät vievät tuotteitaan ja palveluitaan. Tavoitteena on, että vähintään 50 kainuulaista yritystä tuo palvelunsa sivustolle.

Hankkeen tarkempi esittely.

Minä autan sinut alkuun!

Birit Oksman

Projektiasiantuntija. Kainuun vierailijakonseptin ja palvelualustan rakentaminen – KARA -hanke. Hankinnat Kainuussa haltuun HAKA -hanke.

+358 44 493 2622

Minä autan sinut alkuun!

Marisanna Jarva

Projektipäällikkö. Hankinnat Kainuussa haltuun, HAKA-hanke.

+358 40 517 0224

Hankkeen toteuttaa Kajaanin ammattikorkeakoulu yhdessa Kainuun Yrittäjien kanssa. Mukana hankkeessa ovat rahoituksella myös kaikki Kainuun kunnat. Hankkeen budjetti on 145 706 € ja hanke toteutetaan 1.9.2022- 31.12.2023.