Apua haastavissa tilanteissa

Yrittäjän Kriisikeskus

Aika, paikka ja tila tulla kuulluksi. Keskustelutukea elämän eri tilanteisiin ja muutoskohtiin. 

Ammatillista keskustelutukea elämän muutostilanteisiin ja henkisen jaksamisen tukemiseen yrittäjille ja läheisille. Yksilöllisen keskustelutuen lisäksi järjestetään yrittäjille matalan kynnyksen työpajoja, koulutuksia ja hyvinvointiryhmiä. Palvelua tarjotaan valtakunnallisesti etäyhteyksin ja alueellisesti kasvokkain.

Saija Oittinen

Minä autan sinut alkuun!

Saija Oittinen

Kriisityöntekijä. Yrittäjän Kriisikeskus

044 313 3386

Muutosturva

Työvoiman vähentämiseen, lisäämiseen tai kehittämiseen liittyvissä tilanteissa muutosturvan toimintamallin tarkoituksena on työnantajan, työntekijän ja TE-toimiston tiiviin yhteistyön avulla edistää mahdollisimman joustavaa työstä työhön siirtymistä tai työpaikan säilyttämistä. Yritystoiminnan lopettamisen tilanteessa muutosturva auttaa myös yrittäjään eri vaihtoehtojen kartoittamisessa ja tilanteeseen sopeutumisessa. Ennakoivalla muutosturvalla tilanteisiin etsitään ratkaisuja jo hyvissä ajoin lieventäen muutoksen vaikutuksia.

Jussi Riikonen-TE

Minä autan sinut alkuun!

Jussi Riikonen

Asiantuntija, yrityspalvelu ja muutosturva. Liiketoiminnan kehittäminen, muutosturva, ennakoiva muutosturva ja liiketoiminnan lopettaminen

029 503 9026

Talous- ja velkaneuvonta yrityksille ja yrittäjille

Yrittäjä, älä jää taloushuolissasi yksin!

Meiltä saat luottamuksellista, riippumatonta, maksutonta ja asiantuntevaa apua, tukea ja neuvontaa. Yrittäjän talousapu -neuvontapalvelu auttaa, neuvoo ja ohjaa talous- ja maksuvaikeuksissa olevia pk-yrityksiä ja yrittäjiä ja sen tavoitteena on ehkäistä turhia konkursseja tarjoamalla alhaisen yhteydenottokynnyksen maksutonta talousneuvontaa puhelimitse.

Yrittäjän talousavussa annetaan myös neuvontaa elinkeinonharjoittajan velkajärjestelyyn liittyen ja suoritetaan elinkeinonharjoittajan velkajärjestelyyn kuuluva elinkeinotoiminnan kannattavuuden alustava arviointi sekä ohjataan edellytysten täyttyessä velkajärjestelyprosessissa eteenpäin.

Yrittäjän talousapu -neuvontapalvelu opastaa myös harkittaessa yrityssaneerausta tai yritystoiminnan lopettamista.

Yrittäjän talousavun neuvojat ovat yrityksen talouden ja terveyttämisen asiantuntijoita. Ota rohkeasti yhteyttä, niin etsitään yhdessä keino päästä parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Pääset alkuun soittamalla tai jättämällä yhteydenottopyynnön lomakkeen kautta. Muista, että ei ole väärää hetkeä olla yhteydessä!