Yrityskummit

Yrityskummi auttaa yrityksen perustamisessa ja rahoituksen etsimisessä ja on tukena kasvun edellyttämissä päätöksissä. Yrityskummi voi olla tukena myös erilaisten liiketoiminnallisten haasteidesi ratkaisemisessa.

Osmo Arffman

Minä autan sinut alkuun!

Osmo Arffman

Kokemusta ja liiketoimintaosaamista juuri sinun yrityksesi käytettävissä

0500 586 698

Naisyrittäjien mentorointi

Koodeja Naisyrittäjyyteen-hanke järjestää Pohjois-Pohjanmaan, Koillismaan ja Kainuun naisyrittäjille oman mentorointiohjelma Kannustamon vuoden 2022 aikana. Mentoroinnissa toinen naisyrittäjä pääsee auttamaan toista naisyrittäjää. Mentoroinnissa on kyse tavoitteista, kehittämisestä sekä eteenpäin menemisestä. Mentorointi on oivallinen tapa jäsentää sekä kiteyttää omia tavoitteita ja sitä, kuinka niihin päästään.

Mentorointiohjelma alkaa tammikuussa 2022 ja se sisältää n. 6–8 mentoriparin tapaamista ja 2–3 koko ohjelman osallistujien yhteistä tapaamista (verkossa) sekä taustalla on tarjolla tukea, vinkkejä sekä työkaluja koko matkan ajan.

Mentorointiohjelmaan haetaan niin mentoreita kuin mentoroitavia.

Toiminta on vapaaehtoista eikä siitä muodostu kustannuksia kummallekaan osapuolille.

Parit yhdistetään esitettyjen taustatietojen sekä osaamisalueitten kautta ja pääsääntöisesti tapaamiset tapahtuvat verkon välityksellä. Siten mahdollistetaan osallistuminen myös pitkien välimatkojen takaa!

Heittäydy rohkeasti mukaan ja luo itsellesi menestyksen vuosi 2022!

Hakuaika on 15.12.2021 asti linkin https://link.webropol.com/s/kannustamo kautta ja lisätietoja näet myös kamk.fi/naisyrittajyys kautta

Johanna Takanen-KAMK

Minä autan sinut alkuun!

Johanna Takanen

Projektipäällikkö, Digipolkuja yrittäjille -hanke ja Koodeja Naisyrittäjyyteen -hanke

044 710 1127

Mentorisi.fi

Mentorisi.fi on Suomen Yrittäjien tarjoama, ilmainen jäsenpalvelu, josta yrittäjä voi löytää ammattilaisen sparraamaan liiketoimintaansa tai tukemaan jaksamisessa tässä poikkeuksellisen vaikeassa ajassa.