Tietotiistai

Tietotiistaisin yritykset pääsevät hyödyntämään verkoston osaamista ja asiantuntemusta ja löytävät oikeat henkilöt vastaamaan ajankohtaisiin kysymyksiin. Tietotiistait ovat myös hyviä verkostoitumisen paikkoja yrittäjien kesken.  Tietotiistaiden sisältö on teemoitettu yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin kuten perustamiseen, kasvamiseen, kansainvälistymiseen ja rekrytointeihin.

Ajankohtaiset tietotiistai tapahtumat löydät täältä.

Webinaaritorstai

Webinaaritorstaisin yritykset saavat tiiviitä tietopaketteja erilaisista aiheista. Verkoston tuottamat webinaariteemat liittyvät yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin kuten mm. perustamiseen, kasvamiseen, kansainvälistymiseen ja rekrytointeihin. Webinaaritorstait ovat myös hyviä verkostoitumisen paikkoja yrittäjien kesken.

Ajankohtaiset webinaaritorstai tapahtumat löydät täältä.

Social friday logo

Social Friday

Social Friday on tapahtuma yrittäjille, yrittäjähenkisille ja yrittäjiksi haluaville. Keskusteluja, ratkaisuja haasteisiin, uusia verkostoja ja tietoa alueen mahdollisuuksista. 

Tsekkaa seuraava tapahtuma Social Fridayn nettisivuilta!

Löydät nettisivuilta myös menneiden Social Friday -tapahtumien tallenteita.

Big Friday logo

Big Friday

Big Friday on nimensä mukaisesti isompi jatko-osa Kajaanista ponnistaneelle Social Friday -konseptille. Kainuun Yrittäjät on halunnut luoda paikallisen, merkittävän kohtaamistapahtuman, jonka sanoma on ”Ajattele isosti ja uskalla unelmoida”.

Big Fridayn kautta tuodaan esille kainuulaista, kansainvälisen tason osaamista sekä kannustetaan luomaan verkostoja.

Seuraava Big Friday järjestetään 27.1.2023 – olethan sinäkin tulossa?

KAMK Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterissa julkaistaan Kajaanin Ammattikorkeakoulu Oy:n, hankkeiden ja yhteistyökumppaneiden järjestämiä yritystoimintaan liittyviä tilaisuuksia. Seuraa tapahtumakalenteriamme!