Verkostoitumalla vertaistukea ja uusia asiakkaita

Verkostot ovat yrittäjälle hyvin tärkeitä. Ne auttavat löytämään yhteistyökumppaneita ja tavoittamaan uusia asiakkaita. Verkostoitumisesta muiden yrittäjien kanssa voi olla paljon hyötyä. Toisen yrittäjän kanssa pystyt jakamaan ajatuksia ja huolia, joita muiden kuin yrittäjien saattaa olla vaikea ymmärtää.

Liity yrittäjien yhteisöön!

Parannamme yrittäjän arkea

Vahvistamme

Tarjoamme yrittäjille tietoa, apua ja neuvoja. Näin autamme yrittäjiä menestymään.

Verkostoimme

Yhdistämme yrittäjät, luomme ainutlaatuisen verkoston läpi koko Suomen.

Vaikutamme

Ajamme yrittäjien asiaa paikallisella, valtakunnallisella ja Euroopan tasolla

Anu Tervonen-Kainuun Yrittäjät

Minä autan sinut alkuun!

Anu Tervonen

Toimitusjohtaja

044 728 7100

Business Konttori 

Business Konttori on perustettu yrittäjyyden, yhteistyön ja kohtaamisten paikka, jossa voit tavata yrittäjiä, yrittäjyydestä kiinnostuneita ja yrittäjille palveluja tarjoavia henkilöitä. Business Konttori tarjoaa tilan myös etätyöskentelyyn. Voit tulla konttorille yksin tai yhdessä, tekemään töitä tai tapaamaan toisia. Kaikki ovat tervetulleita, tämä on paikka juuri Sinulle!

Lisätietoja ja ohjeet varaamiseen

Piristä myyntiäsi julkisilla hankinnoilla

Kainuun hankintaneuvontapalvelu

Julkinen toimija yrityksesi asiakkaaksi
Piristä liikevaihtoasi julkisen sektorin asiakkuudella! Julkinen asiakkuus voi nostaa yrityksesi arvoa esimerkiksi omistajanvaihdostilanteessa. Kaupunki, kunta, valtio on usein pitkäaikainen ja luotettava kumppani. Ota tarjouksen laatiminen haltuun!

Hankintaneuvontapalvelu on Kajaanin kaupungin, Kainuun alueen muiden kuntien sekä Kainuun Yrittäjien yhteisesti tarjoama maksuton palvelu kaikille alueen yrityksille, yrittäjille ja yhdistyksille, jotka tarvitsevat apua tarjouksen tekemiseen liittyen.

Kainuun hankintaneuvontapalvelu on osa Suomen Yrittäjien hankintaneuvontapalvelun verkostoa.

Kyösti Kauppinen-Kajaani

Minä autan sinut alkuun!

Kyösti Kauppinen

Hankinta-asiamies. Hankintojen haku ja hakuvahdit, dynaamiset hankinnat, pienhankinnat, tarjouspyynnön sisältö, tarjouspyyntö- ja tarjousprosessit.

044 270 4739