Invest In Kainuu

The Invest in Kainuu team is dedicated to the promotion and facilitation of inward investment to the Kainuu region in central Finland.

Read more!

Kainuun kärkitoimialat

Kainuun kärkitoimialat ovat matkailu, teknologiateollisuus (metalli- ja ICT ala), biotalous ja kestävä kaivannaisala. Ne perustuvat alueen pysyviin etuihin, luonnonvaroihin ja niiden kestävään hyödyntämiseen tuotteiksi ja palveluiksi sekä vahvaan osaamiseen. Kärkitoimialoilla on suuri kasvupotentiaali kotimaan markkinoille ja vientiin. Kainuun taloudellisesti kestävä kehitys edellyttää viennin vahvistamista.

Kärkitoimialat saavat erityishuomiota elinkeinojen kehittämisessä. Kehittämisresursseja suunnataan kuitenkin alueellisen kehityksen kannalta vaikuttavimpiin ja tavoitteiden mukaisiin kohteisiin toimialasta riippumatta.

Matkailu

Tarvitsetko yrityksellesi tietoa Kainuun matkailutoimialasta, matkailijadataa tai luovista aloista? Suunnitteletko investointeja tai uutta liiketoimintaa Kainuussa? Haluaisitko tulla mukaan matkailun tai luovien alojen verkostoihin Kainuussa?

Ota yhteyttä Kainuun liittoon niin matkailuun, kulttuuriin tai Kainuun aluemarkkinointiin liittyvissä asioissa, niin autamme sinua eteenpäin!

Minä autan sinut alkuun!

Minna Komulainen

Aluekehitysasiantuntija. Matkailun ja kulttuurin toimialavastaava, aluemarkkinointi, innovaatiot, IPR, Kainuun matkailufoorumin koordinaattori, Visit Finland -yhteistyö, kansainvälinen matkailu, matkailu-investoinnit ja sijoittuminen Kainuuseen, matkailun tietopalvelu ja verkostot, toimialan tilannekuvatieto

044 4100 726

Biotalous

Suunnitteletko investointeja tai uutta liiketoimintaa biotalouteen Kainuussa? Tarvitsetko tilannekuvatietoa biotalouden toimialasta? Etsitkö alan yhteistyöverkostoja tai tietoa erilaisista hankerahoitusmahdollisuuksista?

Ota yhteyttä Kainuun liittoon niin biotalouteen liittyvissä asioissa, niin autamme sinua eteenpäin!

Jouni Ponnikas Kainuun Liitto

Minä autan sinut alkuun!

Jouni Ponnikas

Aluekehitysjohtaja. Hanketoiminta ja -hallinnointi, biotalous, kehittämisrahoitus, toimialan tilannekuvatieto

040 574 0804

Teknologiateollisuus

Tarvitsetko yrityksellesi tilannekuvatietoa Kainuun datakeskus- ja tietoliikennepalvelujen toimialasta? Suunnitteletko alan liiketoimintaa tai investointeja Kainuuseen? Etsitkö Kainuusta alan verkostoja ja kaipaatko tietoa erilaisista tukimahdollisuuksista?

Ota yhteyttä Kainuun liittoon ICT, datakeskus- ja tietoliikennepalveluihin liittyvissä asioissa, niin autamme sinua eteenpäin!

Paula Karppinen Kainuun Liitto

Minä autan sinut alkuun!

Paula Karppinen

Aluekehityspäällikkö. Teknologiateollisuus, datakeskus- ja dataekosysteemit, laajakaista, hanketoiminta ja -hallinnointi, kehittämisrahoitus, toimialan tilannekuvatieto

044 710 0867

Kestävä kaivannaisteollisuus

Tarvitsetko yrityksellesi tietoa tilannekuvatietoa Kainuun kaivostoimialasta? Suunnitteletko alan investointeja tai uutta liiketoimintaa Kainuussa?

Ota yhteyttä Kainuun liittoon kaivannaisteollisuuteen liittyvissä asioissa, niin autamme sinua eteenpäin!

Eero Vilhu Kainuun Liitto

Minä autan sinut alkuun!

Eero Vilhu

Aluekehitysasiantuntija. Hanketoiminta ja -hallinnointi, kaivannaistoimiala, rahoitus, Eurooppatiedotus (Europe Direct Kainuu -tiedotuspiste), koulutus ja osaaminen, toimialan tilannekuvatieto

044 710 0861