Lämpimästi tervetuloa mukaan maksuttomaan kolmituntiseen intensiivikoulutukseen, joka on räätälöity juuri teidän, Kainuun alueen yritysten tarpeisiin. 

Koulutuksen aikana syvennymme Google-mainonnan saloihin ja TikTokin dynaamiseen maailmaan, varustautuen käytännön taidoilla ja oivalluksilla, jotka voivat muuttaa yrityksesi digitaalisen näkyvyyden. 

Mitä Saat?

Käytännönläheistä Oppia:  

Käymme läpi Google Ads -kampanjoiden luomisen A:sta Ö:hön ja opit miten TikTok voi toimia tehokkaana kanavana brändillesi. 

Interaktiiviset Tehtävät:  

Pääset osallistumaan ryhmätehtäviin, jotka auttavat sinua rakentamaan omia mainoskampanjoitasi. 

Asiantuntijan Ohjeet: 

Saat vinkkejä alan asiantuntijalta ja opit parhaita käytäntöjä menestyvän digitaalisen markkinointistrategian luomiseksi. 

Verkostoitumismahdollisuudet: 

Verkostoidu muiden alueen yrittäjien kanssa ja jaa ideoita sekä kokemuksia. 

Tämä koulutus sopii niin digitaalisen mainonnan tulokkaille kuin kokeneemmillekin markkinoijille, jotka haluavat päivittää tietonsa viimeisimpiin trendeihin. Varaa paikkasi nyt ja vie yrityksesi markkinointi uudelle tasolle! 

Missä ja Milloin?  

28.11.23 klo 12–15 Vanha Kirjastotalo (Brahenkatu 3), Kajaani & etänä Zoomin kautta 

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan ilmoittautuneille. 

HOX! Jos et ole vielä hyödyntänyt Digipolkuja yrittäjille -hankkeen koulutuspolkujen maksuttomia asiantuntijasparrauksia, tämä on erinomainen tilaisuus täydentää oppimaasi asiantuntijapäivällä. Paikkoja on rajallisesti – toimi nopeasti! 

Ilmoittautumislinkki on: https://link.webropol.com/ep/koulutus281123

Osallistuminen koulutukseen ja yrityskohtaisiin sparrauksiin on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumisen.