Business Kainuu webinaaritorstait

Webinaaritorstaisin yritykset saavat tiiviitä tietopaketteja erilaisista aiheista. Verkoston tuottamat webinaariteemat liittyvät yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin kuten mm. perustamiseen, kasvamiseen, kansainvälistymiseen ja rekrytointeihin. Webinaaritorstait ovat myös hyviä verkostoitumisen paikkoja yrittäjien kesken. Business Kainuu on yrityspalvelutoimijoiden verkosto, jonka muodostaa laaja joukko asiantuntijoita eri organisaatioista.

Lisätietoja: Kainuun Yrittäjät, Birit Oksman, p. 044 4932 622, birit.oksman@yrittajat.fi

Tulevat webinaarit

Aiempien webinaarien tallenteet

Tuottavuutta työelämän laadulla -webinaarisarja

Työelämän laadusta kilpailukykyä ja rekrytointietua -hanke toteutti webinaarisarjan, joissa pureuduttiin tarkemmin aina yhteen työelämän laatuun vaikuttavaan teemaan, ja joita lähestyttiin käytännön esimerkkien kautta.

Asiaa johtamisesta- webinaarisarjan tallenteet ovat nyt katsottavissa:

  • 31.8.23 I Innostava ja inhimillinen johtaminen tuloksenteon mahdollistajana. Tallenteeseen tästä. Asiantuntijana päivän webinaarissa on erityisasiantuntija Sari Aksberg Työturvallisuuskeskuksesta ja videolla esittäytyvä yritys on Kuljetus Jouko & Jari Oy Sotkamosta.
  • 7.9.23 I Erilaisten työntekijöiden ominaisuudet työpaikan vahvuudeksi. Tallenteeseen tästä. Asiantuntijana päivän webinaarissa on erityisasiantuntija Elina Ravantti Työturvallisuuskeskuksesta ja videolla esittäytyvä yritys on KJ Jokiperä Ay (K-supermarket) Suomussalmelta
  • 14.9.23 I Aiheena Johtajan vapaapäivä(t) – uhka vai mahdollisuus? Tallenteeseen tästä. Asiantuntijana päivän webinaarissa on strategia- ja kehitysjohtaja, KTM Tuomas Wuorikoski Työturvallisuuskeskuksesta ja videolla esittäytyvä yritys on Koulutusavain Oy Kajaanista.

Tuottavuutta työelämän laadulla -webinaarisarjan aikaisemmat tallenteet:

  • 7.4.2022 | Työelämän laadun kehittämisen hyödyt muuttuvassa toimintaympäristössä -oppivan organisaation rakentaminen Katso tallenne tästä.
  • 5.5.2022 | Johda tiedolla -vaikuttavuutta kehittämiseen työelämän laadun QWL-mittauksen ja tekoälyavusteisen simulaatio-oppimisen avulla Katso tallenne tästä.
  • 2.6.2022| Vuorovaikutteinen ihmisten johtaminen –avain työelämän laadun ja taloudellisen suorituskyvyn samanaikaiseen kehittämiseen Katso tallenne tästä.

Tuottavuutta työelämän laadulla webinaarisarjan järjesti TYÖ2030-ohjelman Työelämän laatu diginä tutuksi Pohjois-Suomessa-aluehanke. Työelämän laatu diginä tutuksi Pohjois-Suomessa-hanke on Kainuun ELY-keskuksen sekä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksen yhdessä vetämä hanke, ja sen tavoitteena on tukea ja edistää yrityksiä ymmärtämään työelämän laadun kehittämisen merkitystä erityisesti toimintaympäristön muutosten, digitaalisuuden sekä sen tuomien toimintatapojen muutostarpeiden näkökulmista. Lue lisää >>


Business Kainuu on myös somessa! Tule seuraamaan meitä Facebookissa: https://www.facebook.com/BusinessKainuu