« Takaisin tapahtumiin

Kainuun Yritysmarkkinat

Kainuun Yritysmarkkinat kokoaa yhteen yrityksen ostoa ja myyntiä suunnittelevat. Yritysmarkkinoilla on tarjolla hyviä ostokohteita, yritystoimialoina mm. kauppa ja palvelut.

Yrityksen ostamisesta ja myymisestä kiinnostuneet esittäytyvät kaikille osallistujille, jolloin myyjät ja ostajat pääsevät tutustumaan toisiinsa. Yritysmarkkinoilla on varattu aikaa myös kahdenkeskisille keskusteluille, joiden aikana ostajat ja myyjät voivat sopia tulevista jatkotoimista. Kaikki neuvottelut ovat ehdottoman luottamuksellisia, jokainen osallistuja sitoutuu noudattamaan salassapitosopimusta.

Ostajien ja myyjien lisäksi paikalla on myös asiantuntijoita ja rahoittajia.

Tilaisuudessa on tarjolla syötävää ja juotavaa koko tilaisuuden ajan.

Tarkempi tapahtumapaikan osoite (Kajaanissa) lähetetään tapahtumaan ilmoittautuneille.

OHJELMA

klo 8:00 Ovet avautuvat. Ilmoittautuminen, salassapitosopimusten allekirjoittaminen ja aamupalatarjoilu
klo 8:30 Tilaisuuden avaussanat
klo 8:35 Yritysostajan omakokemus
klo 9:00 Yhteistyökumppaneiden esittäytyminen
klo 9:20 Tauko
klo 9:30 Myyjien ja ostajien esittäytyminen, kiertävä haastattelu lavalla
klo 10:00 Omistajanvaihdospalveluiden esittely
klo 10:30 - 13:00 Vapaata kaupankäyntiä ja verkostoitumista
klo 13:00 Tilaisuus päättyy

Tietoa tapahtumasta

Tapahtuma on maksuton ja sinne ovat tervetulleita yrittäjät ja yrittäjäksi aikovat ympäri Suomen.

Yritysmarkkinoiden perusajatus on tarjota yrityksen myyntiä tai ostoa suunnitteleville mahdollisuus kohdata toisensa helposti ja aloittaa kaupankäynti. Yrityksen omistajanvaihdos on vaativa prosessi, joka ottaa oman aikansa ja jossa tarvitaan usein myös asiantuntija-apua esimerkiksi yrityksen arvon ja kauppahinnan määrittämiseen. Tämän vuoksi Yritysmarkkinoilla on mukana myös kattava joukko omistajanvaihdosten asiantuntijoita.

Tapahtuman luottamuksellisuus

Yritysmarkkinoiden luonteeseen kuuluu ehdoton luottamuksellisuus. Tämän vuoksi jokainen osallistuja allekirjoittaa tapahtumaan saapuessaan salassapitosopimuksen. Vaikka tapahtuma on osallistujien toiveisiin pohjautuen luottamuksellinen, kannustamme osallistujia jatkossa lähtökohtaisesti julkiseen kaupankäyntiin esimerkiksi kumppaneidemme palveluita käyttäen, mikäli se suinkin tuntuu luontevalta toimintatavalta juuri sinun lähtökohdista ajatellen.

Ilmoittautuminen

Yrityksen myyjäksi ilmoittautuminen
Yrityksen ostajaksi ilmoittautuminen
Yhteistyökumppaniksi ilmoittautuminen

Tapahtuman järjestää yhteistyössä Kainuun Yrittäjien Yrittäjyyden ja omistajanvaihdosten edistäminen osana oikeudenmukaista ja vihreää siirtymä -hanke, Kainuun ELY-keskus, Kainuun TE-palvelut, Kajaanin kaupunki, Sotkamon kunta, Kuhmon kaupunki, Paltamon kunta, Kainuun Osuuspankki, Pohjola Vakuutus, Finnvera, Oulujärvi Leader, MKN/Pro Agria Itä-Suomi, Asianajotoimisto Kejo Oy ja Mikko Korvinen Consulting Oy